‘Bevrijdend Inzicht’ met de audio-CD ‘Inzichtmeditatie’.

boek+cdHet is ook mogelijk om ‘Bevrijdend Inzicht’ te kopen in combinatie met de audio-CD ‘Inzichtmeditatie’.

Met het boek ‘Bevrijdend Inzicht’ kan de lezer kennismaken met een aantal elementaire aspecten van het boeddhisme, zoals de vier Nobele Waarheden, karma en wedergeboorte. Ook komen verschillende meditatievormen aan bod en wordt er specifiek aandacht geschonken aan (vruchten van) de beoefening van vipassana- of inzichtmeditatie. In het laatste deel komen onderwerpen als gezondheid, therapie, relaties, communicatie en stress aan bod en worden principes en vruchten van inzichtmeditatie vertaald naar onze westerse samenleving.

De CD ‘Inzichtmeditatie’ biedt luisteraars de mogelijkheid om thuis kennis te maken met de praktische beoefening van vipassana- of inzichtmeditatie, een van de meest beproefde meditatietechnieken uit het boeddhisme.

De combinatie van boek en CD is zeer geschikt als een kennismaking. Daarnaast is de combinatie bedoeld voor mensen, die om bijvoorbeeld gezondheidsredenen moeilijk aan georganiseerde meditatieactiviteiten mee kunnen doen. In het boek en de CD laat Frits zien hoe we thuis kunnen komen bij wat zich in het nu in en aan ons voordoet, in lichaam en geest. Het is een gids naar innerlijke vrijheid.

Het boek kan gekocht worden in de winkel of klik hier en bestel het audioboek on-line.

Uitgeverij: Asoka, 2001
Tweede druk
Omvang: 240 pagina’s + audio-CD
Illustraties: Fop Smit. Foto’s: Laila Keuning
Prijs: € 29,95. ISBN: 90 5670 058 8