Compassie in je leven

Mindfulness verdiepen met heartfulness.

Frits Koster en Erik van den Brink.

Een vriendelijker omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken – wie wil dat niet? In de praktijk blijkt dat vaak lastig haalbaar, zeker als je moeilijkheden en stressvolle omstandigheden tegenkomt.

Compassie is het vermogen ons betrokken te voelen bij pijn en lijden van onszelf en anderen, en de moed en de bereidheid hebben om er wat aan te doen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een sterke samenhang is tussen compassie en gezondheid, welzijn en de weerbaarheid bij tegenslag. Elk mens is in staat tot compassie, ook al kan hij die niet altijd ten volle ontwikkelen.

Het Boom hulpboek Compassie in je leven is een gids voor iedereen die zoekt naar wegen om lijden te verlichten en geluk te bevorderen. Deze zelfhulptraining biedt waardevolle oefeningen en downloadbare audiobestanden om compassie verder te ontwikkelen en de werking van mindfulness te verdiepen met heartfulness. Zo kun je leren om gezonder met jezelf en met anderen om te gaan en te leven vanuit het hart.

Auteurs: Frits Koster en Erik van den Brink.
Uitgeverij: Boom, 7e druk 2019 (1e druk 2015).
ISBN 9789089534811.
Prijs: € 27,30 inclusief gratis downloadbare oefeningen.

Het boek kan gekocht worden in de winkel of klik hier en bestel het boek on line.